close
Sanatate

Ambulatoriul de radiologie al Spitalului Municipal Gherla a fost modernizat și dotat cu un nou aparat de radiografie Apollo EZ.

IMG_1744

Vineri 15 Decembrie 2017, a fost inaugurat noul Laborator de radiologie al Spitalului Municipal Gherla, situat în incinta Ambulatoriului Integrat de Specialitate al Spitalului Municipal Gherla, care de la începutul lunii Septembrie, a suferit un proces de modernizare și a fost dotat cu un nou aparat de radiografie RX complet echipat, digital, Apollo EZ, produs de compania italiană Villa Sistemi Medicali, avizat de către Direcția de Sănătate Publică și autorizat de către C.N.C.A.N pentru desfășurarea de activități în domeniul nuclear.

 

IMG_1746

Renovarea laboratorului de radiologie și imagistică medicală, a fost un proces laborios care a implicat placarea încăperii cu plăci de plumb pentru protejarea împotriva radiațiilor, dar și alte lucrări de consolidare și finisare și a costat 147232,18 lei alocați din bugetul local.
Achiziția aparatului a fost derulată de către Spitalul Municipal Gherla, prin S.E.A.P, Procedură simplificată online, fiind plătit din fonduri bugetare, alocate de Primăria Municipiului Gherla în vederea îndeplinirii obiectivului de investiții: Sănătate, anexă la bugetul local 2017.

IMG_1745 IMG_1747

 

Licitația a fost câștigată de către firma Medrom Medical System, iar valoarea aparatului a fost 650688.43 lei.
Inaugurarea a fost întreprinsă de către Managerul Spitalului, Dr. Rotaru Daniel, Directorul medical Dr. Dusceac Vasile, Director Financiar Contabil Pop Suciu Loredana, Medicul primar de radiologie Dr. Lumezeanu Bebe, în prezența Primarului Municipiului Gherla Neselean Ioan, a doamnei Viceprimar Iulia Trif, la eveniment fiind prezenți și deputatul Cornel Itu și consilieri locali ai orașului. Laboratorul este gata să își primească pacienții începând de Luni, 18 Decembrie și din păcate numărul beneficiarilor este unul foarte mare.

IMG_1749
IMG_1748
Se încarcă...