close
Sanatate

Aparat de radiologie GE 7600, aparat ORL și set de mobilier pentru Spital, donate Municipiului Gherla de Crucea Verde din Italia prin Asociația Întreprinzătorilor Italieni și omul de afaceri italian din Gherla, Gianni Calderone

17506445_1587721247934784_1995955827_n

Asociația Întreprinzatorilor Italieni și Crucea Verde Predappio Italia au avut un nou act de  donație către Spitalul Municipal Gherla, de această dată find vorba de un  aparat de radiologie (Radiologico GE 7600) și aparat pentru ORL(otomioscropico), mobilier pentru camere de spital, lămpi și cărucioare . Acesta este deja a 3-a oară când ei Sprijină Spitalul Municipal din Gherla și  vor sprijini în continuare cu  150-200 de saltele pentru spaturile de spital și aparatul de tomografie (COMPUTERUL TOMOGRAF), dar și  consumabile.

Președintele Asociației Întreprinzătorilor Italieni, Camillo Torta, afirmă că va susține toate demersurile necesare pentru punerea în funcțiune și manipularea aparaturii și va invita un tehnician din italia de la firma medicală produătoare și un medic care a lucrat cu acest aparat. Din partea Asociației Întreprinzătorilor italieni, pe lângă director, au fost prezenți și secretarul Aldo Fratus și Gianni Calderone, membru.

După obținerea avizelor de deținere și funcționare, Primăria Municipiului Gherla va da în folosință aparatura Spitalului Municipal din Gherla, iar prin aceste demersuri se dorește creșterea funcționalității și calității serviciilor medicale.

S-ar putea sa te intereseze și..

Reprezentanți ai Crucii Verzi Predappio Italia în vizita la Spitalul Municipal Gherla

 

Se încarcă...