close
IMG_8225

sursă: Ștefana Hruban

Campania “40 De Zile Pentru VIAȚĂ”, din nou la Gherla

În urmă cu 3 ani, Campania Pro Viaţă a trecut graniţa venind de departe şi a ajuns până în România. Anul trecut, manifestarea a avut loc şi la Gherla, iar efecte ei le-au simţit atât cei direct interesaţi de tematica avortului şi a priorităţii vieţii, cât şi participanţii care au fost îmbrăţişaţi de către întreaga comunitate gherleană.

Acelaşi răspuns pozitiv l-au primit şi prietenii noştri din Cluj, Năsăud, Timişoara, Bucureşti, Iaşi şi Baia Mare. Şi pe bună dreptate! Prin munca lor, au fost conştientizaţi zeci de părinţi care au reconsiderat decizia de a duce până la capăt procedura de avort. Până la jumătatea campaniei “40 de zile pentru viaţa”, 171 de bebeluși au fost salvați.

Pentru că ne bucurăm să fim de folos societăţii noastre, uneori prea prinsă în ceea ce vrea pentru a lua în considerare ceea ce îi este necesar, am decis să reactivăm iniţiativa de anul trecut, sub o nouă formă.

Astfel, timp de trei zile de vineri, începând de azi, 24.03.2017, ne vom întâlni din nou la troiţa din faţa spitalului, de la ora 13.00. La fel vom face în datele de 31.03. şi 07.04.

IMG_8226

Prietenii şi colegii noştri din celelalte oraşe, vor proceda la fel, încercând împreuna să ţinem aprinsă rugăciunea cât mai mult. În plan internaţional, misionarii vieţii din lumea întreagă sunt în stradă din 1 martie şi vor fi pan ape 9 aprilie în acest maraton spiritual şi civic. Toate acestea în apărarea dreptului fundamental al vieţii.

Aceste zile alese, se suprapun cu perioada Postului Pascal, constituind astfel un foarte bun prilej de reflecţie şi rugăciune. Acum, ca şi mai-nainte, vom fi prezenţi în stradă încercând să redăm speranţa celor care sunt pe cale să o piardă şi nu vrem nimic mai mult decât să vă alăturaţi nouă, prin prezență sau prin gândul bun.

IMG_8227

Laudat să fie Isus!

Se încarcă...