close
Actualitate

Ciprian Nistor, transferat recent la Penitenciarul Gherla de la Jilava,a fost deja vizitat de proaspăta lui soție, mulatra Laurette.

IMG_8910

Omul de afaceri Ciprian Nistor, a fost transferat la Penitenciarul Gherla de la Jilava, în urma unor dispute violente cu șefii penitenciarului unde era închis anterior pentru evaziune fiscală.

Initial, Ciprian Nistor credea că va ieși din penitenciar peste un an, însă în Iulie a primit vestea că este condamnat la 15 ani și i-au fost confiscate peste 2 milioane de lei și 160.000 de euro dinte-un cont i-au fost blocați.

Ciprian Nistor s-a căsătorit cu Laurette în închisoare și spera să iasă cât de curând să aibă o nunta si o viața de poveste cu fotomodelul în afara gratiilor.

Spre ghinionul lui, condamnat inițial la pedeapsa închisorii în regim deschis, acesta ispășește pedeapsa la Gherla în regim închis, sub strictă supraveghere, fiindu-i reduse și zilele de vizită.

IMG_8912

Frumoasa Laurette l-a și vizitat pe noul ei soț săptămâna trecută, sosind la Gherla cu un Mercedes S500 gri cu numere de Cluj și nu cu Rolls Royce-ul cu care a avut la București un accident Joi, când a lovit o mașina a Poliției, fiind prea grăbită la semafor.

Ciprian Nistor are acum dreptul la 5 vizite lunare și va fi obligat să muncească, sub stricta supraveghere a personalului penitenciarului.

Sursă Photo: Cancan.ro

 

 

Se încarcă...