close
Sport

Cluj Napoca găzduiește în perioada 31 -17 Septembrie meciurile Campionatului European masculin de baschet, grupa C.România, debut cu stângul.

IMG_8445

Cluj Napoca reușește și prin acest eveniment să devină deschizător de drumuri, fiind prima oară în istoria baschetului românesc când un oraș din România găzduieste meciurile unei faze din turneul  continental masculin.

Astfel, prima confruntare a echipelor din grupa C, a avut loc ieri, România pierzând în fața Cehiei cu 68-83, după jumătate de meci extraordinar de bun și cealaltă jumătate surprinzător de slabă. Tot ieri seară, s-a disputat și meciul între Ungaria și Croația, pe fundalul încurajărilor a numeroși suporteri maghiari, în final echipa croată detașându-se total de scorul maghiarilor.Meciul Spania-Muntenegru a avut ca scor final 99-60, iar scorul dintre Tel Aviv și Georgia a fost ștrans pana la capăt 77-79.

Astăzi, 01.09.2017, meciurile grupei C se desfășoară după următorul program :

ora 15:00 Muntenegru-Ungaria
ora 17:45 Cehia-Spania
ora 20:30 Croaţia-România

Meciurile României şi toate partidele de seara (două “optimi”, două “sferturi”, semifinalele şi finala mare a EuroBasket 2017) vor fi transmise pe TVR 2 şi TVR HD.

Se încarcă...