close
Sanatate

DIGNOSTICUL PRECOCE AL CANCERULUI DE SÂN, STRESUL ŞI CEFALEEA” 25 Martie. Cinema Pacea Gherla.

no thumb

Incidenţa unor afecţiuni grave asupra stării de sănătate a populaţiei în special a tinerilor ridică serioase semne de întrebare medicilor şi cercetătorilor din domeniul medical.

Statisticile nu sunt de loc încurajatoare, motiv pentru care acţiunile de prevenţie trebuie să joace un rol important în prevenirea îmbolnăvirilor. Cunoaşterea cauzelor bolilor, evitarea riscurilor şi masurile de control trebuie să fie activităţi frecvente în viaţa noastră.
Viaţa trepidantă, supertehnologizarea , eşecurile, frustrările şi stresul cotidian sunt cauze greu de evitat şi puternici factori favorizanţi pentru creşterea riscului de îmbolnăvire.

 
La iniţiativa unor medici din Gherla şi Cluj, dr. Kosztin Daniela –medic specialist în radiologie şi imagistică, dr. Petruţ Beatrice – medic specialist radiolog şi dr. Perşa Voichiţa – medic de familie, au iniţiat o acţiune de informare pentru prevederea îmbolnăvirilor şi necesitatea controlul periodic al stării de sănătate.
Acţiunea cu tema „ DIGNOSTICUL PRECOCE AL CANCERULUI DE SÂN” ş i „ STRESUL ŞI CEFALEEA” se da desfăşura sâmbătă 25 martie 2017 cu începere de la ora 14.00 la Cinematograful PACEA .
Sunt invitate toate categoriilor de persoane, în special tinerii, categoria de vârstă cea mai afectată de riscul de îmbolnăvire datorată necunoaşterii şi ignoranţei măsurilor de prevenţie pentru sănătate.
Autor : Mircea Corăbean
Foto : Google

Se încarcă...