close
Sport

Drotar Dario și-a dominat adversarul la Ultra Fight Tournament și a învins prin KO. O mulțime de gherleni au fost prezenți pentru a-l susține pe Dario

IMG_1157

Drotar Dario și-a învins adversarul din gala UTF cu un Knock-out în repriza a doua, lăsându-l fără răspuns într-o baltă de sânge, cucerind centura UTF 2017 la categoria -66kg.

IMG_1159

Ultra Fight Tournament a avut loc la Sala sporturilor din Cluj -Napoca Horia Demian în prezenta a peste 2500 spectatori prezenti la gala de profesionisti kickbox /mma organizata de MMA TRANSILVANIA prin SEBASTIAN HAIDU-presedintele clubului.

Incepand cu orele 20:00 în deschiderea galei a avut loc un meci ce a avut ca miză o centura mondiala pentru care au luptat sportivul clubului Ginbox Timisoara si un sportiv din Olanda – fiul marelui luptator K1 Albert Kraus care si-a aratat gena si a acastigat cele 5 runde.

IMG_1162

Apoi a inceput gala propriu zisa cu 5 meciuri de MMA , Dusa Cosmin de la BPT CLUJ pierzând  repede în fata sportivului din Pitesti Iorga Mihaita, al doilea meci de mma intre ROLAND PAULETTI BPT CLUJ fiind pierdut de clujean in detrimentul sportivului din Pitești : Manuca Gabriel .

IMG_1158
Meciul cu numărul 3 a fost purtat de sportivul Clubului Firekick-boxing Gherla : DROTAR DARIO , campion UFT 2016 si detinatorul Centurii SUPREME NIGHT FIGHT 2017 , care a intrat hotarat pe teren și a dominat repriza numărul 1 în luptă de sol și cu lovituri de picioare, vatamandu-l grav pe adversarul de la BPT Cluj, Pop Sorin, un luptător experimentat.

Apoi repriza a doua merge exact in directia propusa de stafful Firekick si este castigată clar.In pauza reprizei a doua, maestrul Paul Florean, i-a dat indicatiile care i-au adus victoria sportivului clubului Firekick.

Paul Florean povestește momentul culminant al reprizei a doua: ” Intrand progresiv aproape de adversar, il loveste cu putere cu genunchiul din saritura, apoi o ploaie de llovituri de brate il duce la sol. Derio l-a lovit in continuu pe sportivul Pop Sorin, care nu a mai raspuns la lupta ,  fiind lasat intr-o balta de sange, moment în care  arbitru a  oprit meciul si l-a declarat invingator prin KO pe DROTAR DARIO.”

IMG_1161

Sportivul gherlean a fost antrenat de maestrul Paul Florean și îndrumat și de Vlad Nemes și Valentin Sătmăreanu.

În continuare, a urmat pe lângă câteva meciuri de MMA si  un meci de kickbox cu SURU BOGDAN DE LA PFG BISTRITA, care pierde prin KO in fata sportivului PISARI ANDREI de la Tengu CLUJ.

Meciul principal al  evenimentului Ultra Fight Tournament  a fost lupta pentru centura TRANSILVANIEI dintre CIBU ADRIAN de la clubul TENGU CLUJ, care termină repede meciul prin KO în prima repriza în fata sportivul devean FLAVIU BOICIUC.

La aceasta gala au fost prezenti circa 50 de sustinatori din Gherla pentu meciul lui Drotar Dario care s-a calificat pentru meciul de Centura UFT din 2018.

Maestrul Paul Florean și staff-ul Firekick mulțumește și de aceasta dată tuturor celor care îi sustin :PRO NUTRITION , ARMURA , CHILLZONE , PARKHOUSE , oamenilor care se deplaseaza la meciuri sau îi urmaresc si sustin pe retelele de socializare .

Se încarcă...