close
Sport

Încasările obținute de FC Universitatea Cluj La meciul cu Armenopolis vor fi donate unui fost fotbalist din gherla cu probleme medicale

IMG_9323

Astăzi, 24.05.2017 ora 17;00 pe Stadionul Municipal din Gherla, echipa gherleană de fotbal Armenopolis dispută un meci cu FC Universitatea Cluj în cadrul semifinalelor Cupei României.

La meciul în care Olimpia Gherla i-a avut ca oaspeți pe jucătorii universității, în cadrul campionatului județean  al ligii a 4-a, spectacolul a cunoscut un public numeros, fiind prezenți în număr mare atât suporterii clujeni cât și cetățenii orașului.

Echipa clujeană își anunța sprijinul vis a vis de un jucător gherlean de fotbal prin donarea profitului obținut la meciul de săptămâna viitoare disputat tot cu Armenopolis Gherla.

FC Universitatea Cluj va dona fostului fotbalist Cristian Coroian, care se recuperează după un accident vascular cerebral, profitul obţinut din ultima partidă de pe teren propriu din campionat, cu Armenopolis Gherla.

Născut în Gherla, Coroian (44 de ani) a debutat în fotbal la CFR (1993-1996, 33 partide, 18 goluri), echipă pentru care a mai evoluat şi între 2005 şi 2007 (56 partide, 17 goluri). A îmbrăcat, în prima parte a sezonului 1996/1997, tricoul alb-negru al Universităţii Cluj (17 partide, 6 goluri). S-a transferat în returul acelui campionat la Progresul Bucureşti, unde a evoluat până în 1998 (18 partide, niciun gol). În două rânduri, între 1998 şi 2005, şi pe final de carieră, 2007-2011, a jucat pentru Gloria Bistriţa (274 partide, 63 de goluri). CV-ul de antrenor al lui Cristian Coroian include echipe precum FCM Târgu Mureş, Metalurgistul Cugir şi Gloria Bistriţa.

Recuperarea în urma accidentului vascular cerebral suferit în 2015 presupune eforturi financiare semnificative, motiv pentru care FC Universitatea Cluj a decis să doneze profitul obţinut în urma partidei de duminică, 28 mai, împotriva Armenopolis Gherla (Cluj Arena, ora 18:00), pentru a acoperi o parte din costurile recuperării. Facem un apel la fani, pe care îi aşteptăm în număr cât mai mare în tribune pentru a contribui, împreună, la susţinerea unui om care şi-a dedicat viaţa sportului cu balonul rotund.” informează FC Universitatea Cluj pe contul oficial de socializare.

Biletele la partida FC Universitatea Cluj – Armenopolis Gherla din cadrul campionatului județean al ligii a-4-a au fost puse la vânzare la Iulius Mall.

Armenopolis Gherla îi va întâlni și săptămâna viitoare pe FC Universitatea Cluj în deplasare pe stadionul Universității din Cluj, profitul obținut din încasările la acest meci fiind donate unui fotbalist gherlean, drept pentru care Gherlenii ar trebui sa ia exemplul suporterilor clujeni și sa însoțească  și să susțină echipa în penultima etapă a campionatului.

Se încarcă...