close
Educatie

Început de an școlar cu multe zâmbete prilejuite de vizita triplului campion mondial de MMA, Ciprian Mariș și alți oameni de suflet, în unitățile de tip familial din Gherla.

IMG_8776

La fiecare nou început de an şcolar, fiecare dintre noi, indiferent dacă suntem elevi, părinţi, bunici sau profesori sperăm ca acesta să fie unul cu împliniri. Un nou început înseamnă o nouă şansă, înseamnă un drum pe care pornim cu forţe proaspete şi cu nădejdea că vom reuşi mai multe în acest nou an, decât în cel ce a trecut. Este important ca toţi, împreună, să lucrăm cu hotărâre şi deplină încredinţare la împlinirea acestui viitor, pentru că educaţia are un rol decisiv în dezvoltarea spirituală a unui popor și învăţătura este mijlocul prin care putem atinge cunoaşterea.

IMG_8778
Din dorința de a contribui la realizarea acestui lucru, domnișoara LUANNA BURLACU, o tânără implicată în acțiuni caritabile, a cuprins în acțiunea ei împreună cu dl. CIPRIAN MARIȘ, luptăror de MMA și triplu campion mondial în anii 2015 și 2016 – amatori, o vizită în data de 10.09.2017 la copii și tineri aflați cu măsură de protecție specială în Unitățile de Tip Familial Gherla, alături de care au petrecut o după-amiază minunată și le-au împărțit ghiozdane și rechizite.

IMG_8780
În schimb, copiii și tinerii merituoși au oferit celor implicați în activitate, multe zâmbete și îmbrățisări, și promisiunea că în noul an școlar vor fi mai buni și mai silitori, și vor munci pentru a primi doar note bune pentru a răsplăti munca celor implicați în educația lor și pentru ajunge oameni de valoare, ca cei care i-au ajutat!

IMG_8777 IMG_8779
Mulțumiri speciale doamnei învățătoare ȚÂNȚAȘ ADELINA de la Școala Gimnazială Nr. 1 din Gherla, fără de care această acțiune nu ar fi fost posibilă.

Corespondent: Șef Centru Ramona Păcurar.

Se încarcă...