close
Educatie

Liceul teoretic “Petru Maior” din Gherla” în pas cu tehnologia IT în procesul de învăţământ. Un fost absolvent facilitează donarea unor calculatoare către Liceu.

IMG_4397

Implementarea tehnologiei IT în procesul de învăţământ este o necesitate dar şi provcare pentru elevi în utilizarea calculatorului în aprofundarea diferitelor discipline.

Calculatorul grafic este ultima achiziţie a Liceului Teoretic ” Petru Maior ” din Gherla.Folosirea acestuia are câteva avantaje sar şi dezavantaje. Ajută elevii în înţelegerea unor funcţii matematice, atat la clasă dar si la susţinetea pe viitor a examenelor. Acesta va deveni un accesoriu nelipsit în procesul de aprofundare şi înţelegere a materiei. Dar din păcate încă nu se poate folosi la examenele naţionale din cauza legislaţiei care nu este actualizată cu legislaţia europeană.

Un fost absolvent al liceului Ştir Emanuel, fost profesor de matematică timp de 3 ani în America, prin intermediul unei organizaţiii a donat liceului un număr de 23 de calculatoare grafice , în valoare de peste 3000 de dolari şi a unui soft pentru utilizarea tablei inteligente la orice disciplină predată în liceu.

Corespondent: prof. Raul Domșa.

IMG_4396
Se încarcă...