close
Administratie locala

Pericol de accidentare în pădurea Epreskert în urma ravagiilor provocate de ploi și furtună. Iubitorii de drumeții sunt rugați să nu se aventureze în această perioadă în pădurile de lângă Gherla.

IMG_0764

Conducerea Ocolului Silvic Gherla anunță populația Municipiului Gherla că în urma furtunii din data de 29 iunie 2017, din jurul orelor 15.30-16.30, au fost doborâți și rupți de vânt mai mulți arbori în pădurea Municipiului Gherla, în locul numit “Epreșkert”, trupul de pădure “Brădet”.

Având în vedere faptul că majoritatea arborilor doborâți de vânt au rămas rezemați de arborii rămași pe picior, există pericolul iminent ca aceștia să se desprindă și să cadă pe sol.

Pentru a evita producerea unor accidente avertizăm iubitorii de drumeții ca până la remedierea acestei situații să se evite accesul în această pădure.

De asemenea recomandăm populației să nu se preteze la la doborârea și sustragerea(furtul) acestor arbori doborâți de fenomene naturale, pentru că această pădure va fi patrulată de către organele silvice și de poliție, iar în cazul în care autorii vor fi prinși, riscă să fie sancționați contravențional cu amendă de la 2000 lei la 8000 lei, confiscarea materialului lemnos și a utilajelor care au servit la comiterea faptei sau li se va întocmi dosar penal.

Vă mulțumim pentru înțelegere.

Șef de Ocol
ing. Criste Mihai Dan

Se încarcă...