close
Evenimente

Peste 100 de cupluri care au cel puțin 50 de ani de căsătorie neîntreruptă și-au sărbătorit căsnicia la evenimentul Nunta de Aur.(Galerie FOTO)

IMG_0661

Primăria și Consiliul Local Gherla au organizat și în acest an evenimentul Nunta de Aur, dedicat cuplurilor care sărbătoresc cel puțin 50 de ani de căsătorie neîntreruptă.

110 cupluri au dat curs invitației lansate de Primărie și au participat astăzi, 9 Noiembrie 2017 la evenimentul care le încununează anii de căsnicie. Dintre acestea, 15 perechi împlinesc în 2017 cei 50 de ani de căsătorie și au fost premiați cu o plachetă de onoare.

Nunta de Aur a fost organizată la Restaurantul  Etrusco, unde perechile au fost așteptate cu Șampanie,  au servit prânzul și au vizionat un program artistic amplu, organizat de Casa de Cultură a Municipiului Gherla în colaborare cu Ansamblul Folcloric Dansatorii de pe Someș, Fanfara Municipală, Taraful Ardealul și soliști vocali ai Casei de Cultură, Taraful Siminic și Majoretele MCM Girls.

Primarul Municipiului Gherla a salutat prezența fiecărui cuplu în parte, oferind doamnelor câte o floare.

Drumul pe care ați pornit împreună v-a adus până la Nunta de Aur, prilej cu care vă dorim la mulți ani împreună și multă sănătate!
Bucuria să vă ocrotească drumul vieții! Pentru dumneavoastră timpul a trecut frumos, iar noi restul vrem să învățăm de la domniile voastre lecția iubirii, a încrederii și a vieții. Vă mulțumim că ați dat curs invitatiei noastre și ați fost prezenți la Nunta de Aur 2017. La mulți ani!
a  transmis primarul Neselean Ioan, prin intermediul paginii sale, celor care au răspuns pozitiv invitatiei de a sărbători cei minim 50 de ani de căsătorie într-un cadru organizat.

Se încarcă...