close
Politic

Primarul Municipiului Gherla, prezent la Reuniunea Asociației Municipiilor din România. Află ce s-a discutat.

17203186_1239327946136487_7639710010959923901_n

Primarul Municipiului Gherla, Neselean Ioan, a participat la ședința de lucru din Martie a Asociației Municipiilor din România, la care au participat și alți edili ai Municipiilor din România si reprezentanți ai Guvernului, pentru a dezbate și a aduce în discuții probleme referitoare la administrație în general și de ce nu, probleme municipiilor pe care le reprezintă. Pentru  dezvoltarea națională, este importantă orice soluționare a problemelor de pe plan regional, aceasta fiind menirea reuniunilor AMR.

La Ședință a fost prezent și Prim Ministrul  Sorin Grindeanu, care, conform  inturda.ro, a afirmat :“Marile proiecte de dezvoltare trebuie discutate la nivel regional. Dumneavoastră, primarii, sunteți foarte importanți pentru comunitățile pe care le reprezentați pentru că sunteți oamenii care luați contact zi de zi cu cetățenii și rezolvați sute de probleme. /…/Marea provocare este ca, dincolo de culoarea politică, să ne canalizăm energiile în jurul marilor proiecte comune“.

Preşedintele Asociaţiei Municipiilor din România, Robert Negoiţă, a adus în discuție problema salariilor și a legii salarizării unitare, susținând că nu este normal ca primarul să aibă unul dintre cele mai mici salarii din instituţie, apreciind că o remuneraţie corectă s-ar situa în jurul valorii de peste 4.000 de lei.

Primarul Municipiului Gherla, are nemulțumiri referitoare la birocrația din România, dar și referitoare la procedurile vagi și contestabile de utilizare a portalului de achiziții publice SEAP.

Se încarcă...