close
IMG_9568

Un proiect amplu de modernizare va avea loc în Gherla și cuprinde modernizarea și reasfaltarea mai multor străzi. Cu alte cuvinte Lotul 6 este format din trei subgrupe, care cuprind diferite străzi.
Subgrupa 1 cuprinde străzile din centrul istoric și anume: Piața Unirii, George Coșbuc, Crișan, Armenească, Mihai Viteazu, Dragoș Vodă, Piața Libertății, Gheorghe Barițiu, Gheorghe Șincai, Ștefan cel Mare, Aleea Carosabilă, Papiu Ilarian și Avram Iancu. Valoarea lucrărilor pe aceste străzi este de 19.626.637,73 lei.
Subgrupa 2 reprezintă străzile: Depozitelor, Luncii, Parcului, Zorilor, Alexandru Vlahuță, Stăruinței, Gradinarilor, Frasinului. Valoarea lucrărilor este de 6.694.005,87 lei.
Subgrupa 3 cuprinde străzile: Fizeșului, Cărămizii, Liviu Rebreanu, Victoriei, Fierarilor, Aleea Brazilor. Lucrarea acestor străzi are valoarea de 4.196.277,46 lei. Străzile din centru vor fi pavate cu piatră cubică, iar restul cu asfalt. Durata de modernizare a acestor străzi este de 31 de luni.
Domnul Arhitect Șef de la Primăria Municipiului Gherla, Domnul Vasile Morar, a spus că “Proiectul se află în în procedură de licitație în stadiul de evaluare a ofertelor depuse de către operatorii economici calificați la licitație, având depuse oferte pentru fiecare subgrupă. Stabilirea ofertei câștigătoare va avea loc pe 09.07.2018 după o serie de evaluări pe diferite criterii urmând semnarea contractului și o perioadă de contestații.Pe urmă are loc începerea propriu zisă a lucrărilor.”

  • Aurel

    Adica la anul pe vremea asta…..halal asa organizare….ca nu sunt de fapt bani…..

Se încarcă...