close
Sport

Ropote de aplauze pentru majoretele Queens Dancing. Fetele au obținut numeroase titluri la Campionatele Nationale din acest an.

IMG_1473

Autor : Mircea Corăbean

Foto: Andreea Sabo.

13 mai 2017 a fot o zi norocoasă pentru fetele de la Queens Dancing .Pregătite cu mult migală şi talent de Andreea Sabo, alături de multă muncă şi pasiune pentru acest sport , reprezentantele noastre , după evoluţii care au stârnit ropote de aplauze în Sala Sporturilor din Braşov au fost premiate cu numeroase titluri. Au evoluat la toate categoriile de concurs: precadete, cadete, junioare şi senioare, majoretele gherlence concurând la toate categoriile de vârstă.

IMG_1472

“Avem 3 titluri de campioane naționale , Am obținut un loc 6, un loc 4, un loc 3, un loc doi pe echipa, și un loc 2 la duo junioare!” – ne relatează cu mândrie binemeritată antrenoarea echipei doamna Andreea Sabo.

Încă o dovadă că prin contribuţia lor echipa de majorete Queens Dancing sunt pe primul loc pe podiumul sportului gherlean. Suntem mândrii de palmaresul lor, de evoluţia în timp şi de perspectivele dezvoltării acestui sport la Gherla.

IMG_1475

Nu ar fi rău dacă am lua în calcul dezvoltatea unei şcoli de majorete în Gherla. Sportivi de performanţă avem, antrenori profesionişti avem, palmares intern şi internaţional avem, mai lipseşte decizia şi susţinerea materială.

Dar până atunci : BRAVO FETELOR !!! GHERLA SE MÂNDREŞTE CU VOI!!

 

Se încarcă...