close
Sanatate

S-A SEMNAT ACTUL DE DONARE A COMPUTERULUI TOMOGRAF

43243243

Perseverența domnului primar, Neselean Ioan, împreună cu Reprezentantul Asociației Inteprinzătorilor Italieni din Gherla, Gianni Calderone va duce la deschiderea unei noi secții de radiologie, dotată cu un computer tomograf de ultimă generație.
Acest ajutor pentru spitalul municipiului Gherla vine de la președintele Asociației Întreprinzătorilor Italieni, Camillo Torta și Crucea Verde din PREDAPPIO.
Săptămâna trecută a avut loc o întâlnire între reprezentanții Asociației Inteprinzătorilor Italiei ( Camillo Torta și Gianni Calderone)  împreună cu domnul primarul prin care s-a aflat că procedura de donare a tomografului este rezolvată. Reprezentanții de la Crucea Verde AU SEMNAT actul de predare din Italia la Gherla al computerului tomograf. Se prevede montarea lui în următoarea perioadă, mai exact în această vară, după ce vor urma demersurile pentru a obține toate autorizațiile de funcționare de la Ministerul Sănătății . 
Domnul primar împreună cu Reprezentanții Asociației Inteprinzătorilor Italieni  au vizitat Spitalul pentru a verifica locul ideal de plasare, deoarece este nevoie de o încăpere special amenajată datorită radiațiilor emise în timpul funcționări.
   Această donație consistentă pentru orașul Gherla va reprezenta un real sprijin pentru toți cetățenii gherleni și din împrejurimi, deoarece nu mai este necesară deplasarea la zeci de kilometrii distanță pentru a afla starea de sănătate de care dispune fiecare individ.
Vestea deschiderii secției noi de radiologie, dotată cu acest computer tomograf de ultimă generație, atrage medici specialiști și extinde simultan servicile prestate de Spitalul Municipal.
  Mulțumim președintelui, Camillo Torta, pentru tot sprijinul acordat, pentru toate donațiile care s-au făcut până acum Spitalului și nu în ultimul rând mulțumim și Domnului Primar împreună cu Gianni Calderone pentru sârguința de care dau dovadă pentru a ajuta Orașul Gherla ,,să prindă viață”.

Se încarcă...