close
Social

Și-a tatuat o strada din Gherla pe antebraț. Cine este tânărul și ce l-a determinat să facă acest gest, catalogat drept nebunesc de unii.

IMG_9744

Un gest sentimental, artistic și îndrăzneț, poate fi considerat tatuajul care  îl va însoți toată viața pe Vatos G (Vigh Szilard), rapper-ul gherlean, care își cântă sentimentele și  trăirile, desprinse de viața liniștită pe care marea majoritate a oamenilor o duc în Orășelul nostru.

Vatos G și-a tatuat de curând pe antebraț artistul său preferat, iar pe fundal “Strada Plugarilor”, așa cum poate fi observată astăzi de trecători.

El afirmă că muzica lui 2Pac, i-a modelat percepția asupra vieții, formându-i o gândire deschisă și un spirit liber, puternic.

” Am tatuat o parte din strada mea, sa nu uit niciodata de unde am plecat si de unde au inceput toate treburile bune sau rele.”

Dacă Vatos G nu v-a uita de unde a plecat, nici cei de pe Str. Plugarilor, respectiv Gherlenii, nu îl vor uita cu siguranță pe tânărul rapper, care anul trecut, într-un moment impulsionant, a întimidat cu o armă un participant la trafic, iar apoi a fost percheziționat la domiciliu de către polițiști pentru a se constata dacă acesta mai deține sau nu arme. Acesta este acum mai temperat și concentrat pe cariera lui muzicală, având numeroase colaborări și din ce în ce mai multe melodii și videoclipuri.

Tânăr gherlean, face muzică rap inspirată din propriile trăiri, puțin tumultoase în comparație cu viața liniștită din orașul nostru

 

Se încarcă...