close
Evenimente

Singularity. Film cu premieră pe 1 Decembrie în acest Weekend la Cinema Pacea

IMG_1294

Săptămâna aceasta la Cinema Pacea va rula filmul SINGULARITY (KRONOS: SOLUTIA EXTREMA),

DISTRIBUTIE: JULIAN SCHAFFNER, JOHN CUSACK, CARMEN ARGENZIANO, EILEEN GRUBBA; FILM 2D; GEN FILM: S.F.; DURATA: 92 MINUTE; RATING: A.P. 12 – ACORDUL PARINTILOR PENTRU COPII SUB 12 ANI;

DUPA URMATORUL PROGRAM:
VINERI, 1 DECEMBRIE 2017 – INCHIS;
SAMBATA, 2 DECEMBRIE 2017 – DE LA ORA 17 SI DE LA ORA 19;
DUMINICA, 3 DECEMBRIE 2017 – DE LA ORA 17 SI DE LA ORA 19;
LUNI, 4 DECEMBRIE 2017 – DE LA ORA 17.

pret : 8 lei.

Sinopsis CineMagia:

În 2020, Elias van Dorne (John Cusack), președintele VA Industries, cea mai mare companie de robotică din lume, prezintă cea mai puternică invenție pe care a creat-o până în acel moment, Kronos, un supercomputer care a fost realizat cu scopul de a pune capăt tuturor războaielor. Când Kronos intră online, analizează datele și ajunge imediat la concluzia că însăși omenirea e cea mai mare amenințare la pacea mondială, așa că lansează un atac global robotic pentru a scăpa omenirea de “virusul” numit “om”.

97 de ani mai târziu, un mic grup de oameni a mai supraviețuit, dar este vânat de armata de roboți. Un adolescent (Julian Schaffner) și o adolescentă (Jeannine Wacker) formează o alianță neobișnuită pentru a ajunge în lumea nouă, despre care se zvonea că oamenii trăiesc fără frica de a fi eliminați de roboți. Dar oare această lume există, cu adevărat? Și vor trăi ei suficient de mult pentru a afla dacă există?

Se încarcă...