close
Sport

Un stadion udat și îngrijit, premiza unui campionat reușit, pentru cele două echipe de fotbal ale orașului.

21208310_1791332300907010_633504225_n

În luna August, în mod frecvent, s-au putut observa lucrări de îngrijire a gazonului de pe Stadionul Municipal și lucrări de întreținere a spațiului aferent.  A fost reparată tribuna din partea stângă a tribunei principale și a fost montat un reflector, care permite amatorilor de sport să își desfășoare antrenamentele și pe înserate.  Aceștia sunt însă rugați să respecte programul stadionului, care limitează accesul persoanelor între orele  07:00-22:00 și sunt totodată atenționați de o pancartă : să nu calce iarba de pe terenul de fotbal.

Terenul de fotbal  cu gazon natural din incintă, a fost udat și îngrijit mai mult ca oricând în ultima perioadă, pregătit parcă să găzduiască în condiții cât mai decente derularea unei noi etape a campionatului. Îngrijirea unui teren natural  implică volume mari de apă și îngrășăminte, dar și procedee de tăvălugire care reconsolidează  gazonul în urma daunelor provocate de traficul intens înregistrat în această vară în incinta lui.

De aceste lucrări se vor bucura cel mai mult fotbaliștii și oaspeții echipelor de fotbal din oraș. Sportivii acordă o atenție deosebită mediului în care urmează să își desfășoare antrenamentele, gazonul de pe stadioane putând cauza grave accidentări sau arsuri fotbaliștilor. Terenurile de fotbal cu gazon natural se doresc a fi moi și plăcute pentru ca jucătorii să poată staționa atunci când sunt blocați sau atacați și pentru a avea o bună amortizare a mișcărilor.

Echipele de fotbal gherlene au debutat în forță în noua ediție a campionatului ligii a IV-a, atât echipa lui Vedean Cristian – Armenopolis, cât și cea a lui Kilin Csaba și Adrian Trif –  Atletic Olimpia, dominându-și primii adversari întâlniți în etapa. În urma rezultatelor merituoase obținute în ediția trecută a campionatului, au reușit să capteze atenția administrației locale asupra nevoilor lor, dar și admirația mai multor suporteri.

21175678_1791332304240343_1731997387_n
Se încarcă...