close
Social

Bianca Suciu, gherleanca a cărui zâmbet strălucește la New York.

IMG_4981

Bianca Suciu (21 ani, Gherla) face parte din Familia Avon, o companie de produse cosmetice și beauty, îndrăgită de multe femei din lume, este studentă la UBB Cluj și totodată reprezentat de vânzări al acestei companii.

În toamna anului 2015 Avon a lasnat campania „Schimbă lumea prin frumusete” în care accentul era pus pe  reprezentanții și liderii Avon. Astfel, Bianca a fost aleasă, pentru primele ședințele foto ale acestei campanii și  pentru materialele de promovare care urmau să apară.

 

Bianca povestește: “După această experiență am  mers o dată la Bucuresti pentru încă o tură de poze si filmări video. Una dintre filmări a fost preluată și de Italia și Germania. Am filmat cu Iulian Moga alături de Andreea Marin, Antonia si Loredana Groza. La una dintre ședințe  l-am intalnit și pe Cornel Ilie.”

 

După un casting în care trebuia prezentat un filmuleț în care participantele povestesc ce apreciază cel mai mult la Avon, Bianca Suciu a fost aleasă pentru o ședință foto/video la Milano și promovare la nivel global.

Astfel a apărut pe diferite materiale, broșuri și bannere peste tot în lume, după ședința  de la Milano: Broșură din Marea Britanie, din Malta, Turcia, pe banner în Cluj și alte 5 în țară și cel mai recent la New York, în cadrul lansării de make up : Avon Mark.

 

  • Waldy

    Atentie la greselile de ortografie din articol. Sinteti ziaristi, ce d….!

Se încarcă...