close
20180921_203736

CAMPANIA 40 DE ZILE LA GHERLA
Campania 40 de zile pentru viață își propune să sensibilizeze societatea în privința dramei avortului și să îndreptăm atenția asupra valorii vieții încă din momentul conceperii. Campania are rolul de a aduce în atenția publicului problema pusă de practicarea avortului la scară largă și din ce în ce mai largă, îndemnând la o informare temeinică asupra repercusiunilor acestuia. Creștinii din diferite confesiuni, invitați în cadrul campaniei să susțină lupta pentru viață, au posibilitatea să se implice prin intermediul celor trei piloni principali: privegherea pașnică, mobilizarea comunității, rugăciunea și postul. Privegherea în stradă are loc în față la Spitalul Municipal Gherla la monumentul MAMA SI COPILUL, în perioada 26 septembrie – 4 noiembrie 2018, în intervalul orar 7.00-19.00.
De ce această campanie?
Inițiativa 40 de zile pentru viață vine ca răspuns la numărul de avorturi îngrijorător de mare și la răspândirea acestui fenomen îngrijorător în ultimii ani. Misiunea campaniei este de a mobiliza confesiunile creștine, într-un spirit de unitate, timp de 40 de zile, pentru a atrage de la Dumnezeu harul schimbării inimilor și a minților dinspre o cultură a morții înspre cea a vieții, punând astfel capăt avorturilor.

În ce constă această campanie?

Campania 40 de zile pentru viață nu este o campanie agresivă și nu condamnă pe nimeni. Scopul prezentei în stradă este de a oferi sprijin și alternative la avort, de aceea mesajele sunt pozitive, invită la dialog și comuniune. În perioada 26 septembrie – 4 noiembrie 2018 vor fi puse la dispoziție, 12 ore/zi (7.00-19.00), pancarte cu mesaje pro-viață, materiale informative și îndrumare către modalitățile de intervenție pentru femeile care se confruntă cu sarcini neplanificate

Cum pot participa la această campanie?

În primul rând, fiecare persoană care dorește să apere viața este invitată să participe la privegherea din stradă înscriindu-se la numărul de telefon
0745 365 804, 0740 880 696,
0744 650 865 sau pe pagina de Facebook : 40 DE ZILE PENTRU VIATA GHERLA.
Privegherea în stradă presupune rugăciune în tăcere pentru apărarea vieții. Recomandarea este de a lua în considerare prezența cel puțin pentru o oră. Sunt așteptați tinerii, adulții, familiile, toți cei care prețuiesc viața.
Ne putem implica în calitate de grup, dar și în mod individual. Pentru orice detalii și pentru înscrieri, puteți contacta oricând.

Se încarcă...